Nieuws

Actueel

Kroonappels

Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste sociale initiatieven uit het Koninkrijk, in drie categorieën: jeugd, buurt en helpende hand.
Na de voorrondes krijgt de winnaar uit elke categorie 50.000,- euro!
Lees meer op Kroonappels.nl!

Ook onze stichting heeft twee initiatieven opgegeven om mee te doen met Kroonappels, onder de categorie ‘jeugd’ en ‘helpende hand’, waar iedereen uit Twenterand op 15, 16 of 17 maart op kan stemmen! Je kunt dus op beide initiatieven stemmen. Het zou toch geweldig zijn dat we winnen? Bovendien maak je, door te stemmen, kans op mooie prijzen.

Burgemeester C. Visser heeft een aanbeveling geschreven ter ondersteuning van ons initiatief:
Project 2014 van Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp: “Mensen in Twenterand staan altijd klaar om anderen te helpen: sportverenigingen, scholen en inwoners uit onze gemeente bezorgen kinderen uit Wit-Rusland een warm verblijf binnen onze gemeente.”

Vrijwilligers in het zonnetje van Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp: “Ik ben trots op deze honderden vrijwilligers die invulling geven aan een gastvrije gemeente door kansarme kinderen uit Wit-Rusland voor een aantal weken naar Twenterand te halen.”
Burgemeester C. Visser.

Neem daarom een paar minuten de tijd in het weekend van 15 maart a.s en stem mee op de twee initiatieven van onze Stichting. Geef het door aan iedereen uit Twenterand, via Facebook, Twitter, Hyves, email, andere websites of gewoon door het door te vertellen!
Hoe meer stemmen, hoe meer kans!! Het zou toch geweldig zijn om deze kroonappel te krijgen voor ons jubileumjaar in 2014? Want in 2014 mogen we al 20 jaar werken in Wit Rusland om kinderen de gezondheidsvakantie te geven die ze zo hard nodig hebben!!
Dus op 15, 16 of 17 maart op beide initiatieven op de pc even stemmen en doorvertellen, kleine moeite, misschien groot plezier!

Namens alle kinderen uit Wit Rusland die deze kans nog zo nodig hebben: Dankjewel! Spasieba!!

PS. We zullen vrijdag ook via facebook, twitter jullie informeren. Let op: we vragen je dus om op beide initiatieven te stemmen

 

Info van de website Kroonappels:

Stem op uw favoriete initiatief en maak kans op mooie prijzen
Samen met iedereen in het Koninkrijk gaan we op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven. Uw stemmen op uw favoriete organisaties in uw gemeente zijn belangrijk! Help mee om ons beschermpaar de weg te wijzen naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. Voor alle deelnemers een unieke kans om zichtbaarder te zijn. Voor de uiteindelijke winnaars is er een Appeltje van Oranje en een geldprijs van € 50.000,= waarmee het goede werk van uw favoriet kan worden voortgezet.
Iedereen die op 15, 16 en 17 maart een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op een van de 1.500 mooie prijzen!
Prijzenpakket
Houd deze website in de gaten, want er komen iedere dag meer mooie prijzen bij. Het prijzenpakket bestaat in ieder geval uit:
• Douwe Egberts cadeausets met unieke mokken en koffie
• Oranje wimpels van de Dokkumer Vlaggen Centrale
• ANWB fietsgidsen van Nederland
• Entreekaarten voor Diergaarde Blijdorp in Rotterdam
• Kaarten voor de familievoorstelling Mr. Finnley De Opera in de Koninklijke Schouwburg Den Haag
• Oranje fotocamera’s
• Gamma cadeaubonnen
• DVD’s, gezelschapsspellen en puzzels
Voorwaarden om een prijs te kunnen winnen
De prijzen worden na afloop van het stemweekend willekeurig verloot onder alle mensen die op 15, 16 of 17 maart hun stem uitbrengen op www.kroonappels.nl en hun naam en woonadres juist en volledig invullen. De prijs wordt eind maart naar het door u opgegeven adres verstuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 

13 Maart 2013