Nieuws

Actueel

Huis-aan-Huis collecte, van 3 t/m 8 maart 2014

Helpt u ook mee om kinderen een kans te geven?


Geef dan gul tijdens de huis-aan-huis collecte, van 3 t/m 8 maart 2014.

Dit jaar viert Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit Rusland haar 20 jarig jubileum.


Dit is alleen mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, gastgezinnen en sponsors, zodat er bijna ieder jaar ongeveer 30 kinderen uit Wit Rusland een kans kregen op een gezondheidsvakantie van 2 maanden, waardoor de weerstand van de honderden kinderen, die hier zijn geweest, sterk vergroot is! Maar ook kregen ze een positievere toekomstvisie. De kinderen krijgen contacten in Nederland en worden vaak in de jaren, na hun gezondheidsvakantie, gesteund door de gastgezinnen!

Kortom een levenskans voor de kinderen, die het zoveel minder hebben. En die, net als elk kind recht heeft op een onbezorgde kindertijd, ook al is het maar voor een paar maanden!

Ook dit jaar wil de stichting weer een groep kinderen uit het radioactieve gebied van Wit Rusland de kans geven op een broodnodige gezondheidsvakantie! En samen met deze vijftiende groep kinderen het 20 jarig jubileum van de stichting vieren!

Maar ook ú kunt hen ondersteunen!
Want in week van 3 t/m 8 maart zal er weer een huis-aan-huis collecte gehouden worden in Vriezenveen en Westerhaar! Deze collecteweek gaan zo’n 200 enthousiaste collectanten van deur tot deur voor Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp.

Helpt u mee om ook deze groep kinderen een kans te geven?

26 Februari 2014